Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 32734

Ingredience

5 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí
2 stroužek Česnek
0,5 kg Hovězí maso přední
200 g Sádlo vepřové škvařené
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 539 kcal
Kilojoule 2 256kJ
5% Sacharidy 16 g
59% Tuky 45 g
46% Sodík 913 mg
45% Bílkoviny 25 g

Šťavnaté hovězí postup přípravy receptu:

1

V hrnci na sádle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zprudka osmažíme. Podlijeme vývarem, pod poklicí dusíme přibližně 50 minut.

2

Potom zaprášíme moukou, přidáme na kolečka nakrájený česnek, osolíme, opepříme, podlijeme vínem, necháme dusit ještě 30 minut.

3

Nakonec posypeme majoránkou.

Poznámka

Podáváme s rýži a zeleninovou oblohou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept