Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 33115

Ingredience

2 kávová lžička Cibulka jarní
1 kávová lžička Cukr třtinový
55 g Houby čerstvé
55 g Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Sůl
450 g Vepřové maso mleté
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
500 ml Vývar zeleninový
680 g Zelí čínské
1 kávová lžička Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 377kJ
4% Sacharidy 14 g
30% Tuky 23 g
29% Sodík 580 mg
33% Bílkoviny 19 g

Guláš ze lvích hlav postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulkou a zázvorem, přidáme nakrájené houby, sójovou omáčku, vařené krevety bez ulit, cukr, rýžové víno a kukuřičný škrob. Ze vzniklé směsi vytvoříme 4-6 masových knedlíčků.

2

Zelí pokrájíme na větší kousky. Ve woku rozpálíme olej, vložíme zelí, osolíme a restujeme za stálého míchání 2-3 min. Poté přidáme masové knedlíčky, zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Zakryjeme a povaříme 30-45 min. Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept