Recept

Pita chléb plněný vepřovým masem tandoori

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 33183

Ingredience

4 plátek Chléb Pita
125 g Jogurt bílý
125 ml Marináda tandoori
2 kávová lžička Olej rostlinný
0,5 kg Vepřová kýta
200 g Cibule
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 ks Mango
1 ks Salát hlávkový

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 843kJ
7% Sacharidy 26 g
36% Tuky 27 g
17% Sodík 332 mg
47% Bílkoviny 26 g

Pita chléb plněný vepřovým masem tandoori postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájené na plátky, které jsme marinovali asi 30 minut v omáčce tandoori, opečeme na roštu potřeném olejem asi 5 minut po každé straně. Hotové je necháme vychladnout a pak rozkrájíme na nudličky asi 1 cm dlouhé.

2

Pita chléb rozpůlíme tak, aby vznikly jednotlivé kapsy, které zevnitř vytřeme koriandrovým jogurtem (jogurt smíchaný s mletým koriandrem) a plníme mangem, masovými nudličkami, cibulí nakrájenou na kolečka a salátovými lístky.

Poznámka

Mango oloupeme a nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept