Recept

Fettucine s kapary a ančovičkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 33580

Ingredience

90 g Ančovičky konzervované
3 polévková lžíce Kapary
2 polévková lžíce Olej olivový
55 g Olivy zelené
75 g Olivy černé
5 g Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
120 g Rajčata
5 g Sůl
500 g Těstoviny Fettuccine
60 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 650kJ
26% Sacharidy 92 g
21% Tuky 16 g
85% Sodík 2 g
54% Bílkoviny 30 g

Fettucine s kapary a ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.

2

V průběhu vaření těstovin, smažíme na oleji na malém ohni česnek doměkka, přidáme oloupaná nakrájená rajčata, kapary, zelené i černé olivy a vaříme 2 minuty.

3

Přidáme víno, petrželku nebo bazalku a pepř. Přivedeme k varu, ztlumíme oheň a omáčku za občasného zamíchání asi 5 minut vaříme. Odstavíme ji, přidáme ančovičky a opatrně promícháme.

4

Omáčku nalijeme na teplé těstoviny a protřeseme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept