Recept

Hořčičná omáčka s mangem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3369

Ingredience

3 polévková lžíce Hořčice
2 ks Mango
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 110 kcal
Kilojoule 460kJ
6% Sacharidy 20 g
2% Tuky 1 g
3% Sodík 62 mg
2% Bílkoviny 1 g

Hořčičná omáčka s mangem postup přípravy receptu:

1

Nejprve oloupeme mango, odstraníme pecky, dužinu nakrájíme na kostičky a asi 10min podusíme na bílém víně.

2

Po vychladnutí rozmixujeme, přidáme hořčici, základní světlou omáčku a promícháme. Dochutíme solí a pepřem.

3

Omáčka je vhodná k masu, zejména k drůbeži nebo studené pečeni.

Poznámka

Světlou omáčku připravíme viz recept "Základní světlá omáčka" Množství 2 polévkové lžíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept