Recept

Hovězí guláš s česnekem a pivem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Hovězí guláš s česnekem a pivem 5 1
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 33837

Ingredience

900 g Cibule
1,2 kg Hovězí kližka
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
400 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
10 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 649 kcal
Kilojoule 2 716kJ
8% Sacharidy 29 g
47% Tuky 35 g
4% Sodík 87 mg
97% Bílkoviny 55 g

Hovězí guláš s česnekem a pivem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, cibuli jemně nakrájíme, česnek utřeme se špetkou soli.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme.

3

Poté přisypeme sladkou i pálivou papriku, zbylou sůl, pepř, promícháme, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Před koncem varu přidáme česnek a dovaříme.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Hovězí guláš s česnekem a pivem
Hovězí guláš s česnekem a pivem si určitě uvařte, pokud máte velký hlad a přitom chuť na něco masového. Zasytí vás a pohladí po jazyku. Vaše chuťové buňky budou totiž blahem bez sebe.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept