Recept

Guláš s nakládanou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33856

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Feferony
130 g Hrášek v mírně slaném nálevu
500 g Lečo sterilované
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
250 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřová plec
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 276kJ
4% Sacharidy 16 g
51% Tuky 38 g
18% Sodík 367 mg
57% Bílkoviny 32 g

Guláš s nakládanou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, maso na nudličky, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, hrášek scedíme a necháme okapat.

2

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme. Poté vmícháme sůl a koření a promícháme. Do směsi zamícháme lečo, žampiony, hrášek, feferonky, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept