Recept

Kýta na hrášku a bramborách

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33913

Ingredience

700 g Brambory
2 ks Cibule
1 ks Feferony
350 g Hrášek v mírně slaném nálevu
2 špetka Kmín mletý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 873 kcal
Kilojoule 3 653kJ
15% Sacharidy 55 g
59% Tuky 44 g
14% Sodík 286 mg
102% Bílkoviny 58 g

Kýta na hrášku a bramborách postup přípravy receptu:

1

Feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme najemno, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na silné hranolky, maso nakrájíme na nudličky, hrášek scedíme a necháme okapat.

2

Na másle s olejem zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vmícháme feferonku, hrášek, brambory, osolíme, opepříme, okmínujeme, zalijeme pivem a dusíme pod poklicí doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept