Recept

Freibourské sýrové špízy

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 34023

Ingredience

250 g Krupice dětská
3 polévková lžíce Olej rostlinný
100 g Strouhanka
500 g Sýr Eidam cihla 45%
2 ks Vejce slepičí
0,8 l Voda pitná
250 g Šunkový salám
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

64% Kalorie 1,265 kcal
Kilojoule 5 295kJ
22% Sacharidy 78 g
94% Tuky 70 g
99% Sodík 2 g
129% Bílkoviny 72 g

Freibourské sýrové špízy postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vařící vodou nasypeme krupici a umícháme hustou kaši. Do kaše nasypeme strouhaný sýr, opepříme a osolíme. Kaši po vychladnutí rozetřeme na olejem potřený pečící papír do vrstvy silné cca 2 cm.

2

Šunkový salám, eidam a plát těsta rozkrájíme na malé čtverečky, které střídavě napichujeme na jehlice. Potom je obalujeme v rozšlehaném vejci a ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji rovnoměrně ze všech stran.

3

Podáváme s nakládanou zeleninou a různými saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept