Recept

Vařený chřest s vaječnou krémovou zálivkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 34054

Ingredience

700 g Chřest bílý
1 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 108 kcal
Kilojoule 451kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 7 g
4% Sodík 83 mg
11% Bílkoviny 6 g

Vařený chřest s vaječnou krémovou zálivkou postup přípravy receptu:

1

Chřest uvaříme doměkka v osolené vodě. Natvrdo vařená vejce oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme v octu a oleji do krémové omáčky. Tuto omáčku dochutíme špetkou čerstvě mletého pepře a solí. Omáčkou přelijeme chřest rozložený na talířích a podáváme.

Poznámka

Před podáváním můžeme ozdobit okraje talířů hrubě drceným černým pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept