Recept

Farfalle s pistáciovým pestem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 34297

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
125 ml Olej olivový extra panenský
150 g Olivy černé
125 g Pistácie
150 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
500 g Těstoviny Farfalle
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,098 kcal
Kilojoule 4 593kJ
29% Sacharidy 104 g
81% Tuky 61 g
71% Sodík 1 g
63% Bílkoviny 35 g

Farfalle s pistáciovým pestem postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.

2

Česnek, pistácie, pepř, citronovou šťávu, černé olivy a parmezán mixujeme asi 30 sekund.

3

Za chodu mixéru přiléváme tenkým praménkem olivový olej, až vznikne hladká kaše – omáčka pesto. Zamícháme ji do teplých těstovin. Porce ozdobíme hoblinkami parmezánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept