Recept

Rybí filé v pivním těstíčku s droždím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34419

Ingredience

600 g Filé rybí
120 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
Na těstíčko
25 g Droždí
180 g Mouka pšeničná hladká
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 605 kcal
Kilojoule 2 530kJ
10% Sacharidy 36 g
44% Tuky 33 g
17% Sodík 343 mg
127% Bílkoviny 72 g

Rybí filé v pivním těstíčku s droždím postup přípravy receptu:

1

Do mouky rozdrobíme droždí, rozmícháme s pivem, rozšlehaným vejcem a necháme na teple asi půl hodiny kynout.

2

Filé namáčíme do vykynutého těstíčka a smažíme v rozpáleném oleji. Filé solíme až před podáváním.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept