Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34423

Ingredience

60 g Cibule
2 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
10 g Oregano čerstvé
800 g Passata (drcená rajčata)
5 g Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
35 g Sýr Parmezán
10 g Sůl
500 g Těstoviny Bucatini
5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 572 kcal
Kilojoule 2 392kJ
29% Sacharidy 105 g
8% Tuky 6 g
58% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 23 g

Bucatini s passatou postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.

2

Najemno nakrájenou cibuli smažíme na oleji asi 3 minuty doměkka, přidáme drcený česnek a krátce jej smažíme.

3

Přidáme drcená rajčata, oregano, rajčatový protlak a cukr. Přivedeme k varu, ztlumíme oheň a směs zvolna vaříme asi 15 minut. Osolíme ji a opepříme. Makarony upravíme na talíře, přelijeme je rajčatovou omáčkou a ozdobíme hoblinkami parmezánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept