Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34424

Ingredience

35 g Bazalka
1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
50 g Paprikové lusky čerstvé
35 g Petržel - nať
250 g Ricotta
250 g Smetana zakysaná 14%
25 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
500 g Těstoviny Fettuccine
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 692 kcal
Kilojoule 2 896kJ
25% Sacharidy 89 g
30% Tuky 23 g
32% Sodík 638 mg
52% Bílkoviny 29 g

Fettuccine s ricottou postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu v osolené vodě al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.

2

V průběhu vaření těstovin rozmixujeme nahrubo petrželku a bazalku.

3

Papriky smažíme na oleji 2–3 minuty. Vmícháme zakysanou smetanu, sýry ricotta a parmezán a na malém ohni mícháme asi 4 minuty, až se omáčka prohřeje, nesmí se však vařit.

4

Bylinky a sýrovou omáčku promícháme s těstovinami a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept