Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34471

Ingredience

20 g Bujón natur hovězí
1,5 polévková lžíce Petržel kudrnka
50 g Pohanka
2 špetka Sůl
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 49 kcal
Kilojoule 206kJ
3% Sacharidy 10 g
1% Tuky 0 g
7% Sodík 139 mg
3% Bílkoviny 2 g

Pohanková česnečka postup přípravy receptu:

1

Do 1 litru vroucí vody dáme 2 kostky hovězího bujonu a za stálého míchání přisypeme pohankovou krupici, kterou pomalu povaříme 10 minut.

2

Česnek prolisujeme, petrželku kudrnku omyjeme a drobně pokrájíme.

3

Česnek přidáme do polévky, povaříme ho ještě 2-3 minuty, dochutíme solí, přimícháme petrželku a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept