Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 34480

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Kečup
6 polévková lžíce Majonéza
1 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika červená
100 g Sýr Čedar
370 g Tuňák v oleji
2 ks Šalotka
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 422kJ
14% Sacharidy 51 g
31% Tuky 23 g
17% Sodík 337 mg
71% Bílkoviny 40 g

Sendvič Tuna melt postup přípravy receptu:

1

Žemle podélně rozkrojíme a na řezné straně dozlatova opečeme v troubě pod grilem.

2

V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku, očištěnou, najemno nasekanou papriku a na kolečka nakrájenou cibulku. Přidáme scezeného, na lupínky rozděleného tuňáka a krátce prohřejeme. Odstavíme z plotny. Do směsi vmícháme kečup a 2 lžíce majonézy.

3

Zbylou majonézou potřeme opečené žemle. Na 4 poloviny žemlí rozdělíme tuňákovou směs a přikryjeme ji rozkrojenými plátky sýru. Pod grilem necháme sýr roztavit, náplň přiklopíme druhými polovinami žemlí a sendviče ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept