Recept

Vinařský salát s krůtím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35063

Ingredience

1 ks Bobkový list
120 g Cibule
10 g Citronová kůra
125 g Hroznové víno
1200 g Krůtí prsa
200 ml Majonéza
1 ks Mango
80 g Mrkev kořen
90 g Ořechy vlašské
3 g Pepř černý celý
30 g Petržel - nať
10 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 843 kcal
Kilojoule 3 527kJ
8% Sacharidy 30 g
127% Tuky 95 g
28% Sodík 552 mg
126% Bílkoviny 71 g

Vinařský salát s krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce dáme cibuli, mrkev, petržel, citronovou kůru, celý pepř, bobkový list, krůtí maso a sůl. Přikryjeme a asi 1 hodinu velmi zvolna vaříme, až maso změkne. Odstavíme a maso necháme ve vývaru úplně vychladnout.

2

Maso vyndáme z vývaru a obereme maso. Kůži a kosti odstraníme

3

a maso nakrájíme na kostky. Maso dáme do velké mísy a přidáme

4

majonézu. Zamícháme, aby se maso majonézou stejnoměrně obalilo.

5

Na talíře dáme vrstvu řeřichy a na ni rozdělíme krůtí směs. Po okrajích ji obložíme kostičkami manga a hroznovým vínem, posypeme ořechy a podáváme při pokojové teplotě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept