Recept

Chřestový salát s olivovo-vínovou marinádou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 35294

Ingredience

300 g Chřest bílý
2 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
10 ks Olivy černé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
5 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 738kJ
8% Sacharidy 29 g
45% Tuky 34 g
160% Sodík 3 g
10% Bílkoviny 5 g

Chřestový salát s olivovo-vínovou marinádou postup přípravy receptu:

1

Chřest oloupeme, opláchneme pod tekoucí vodou a uvaříme doměkka v osolené vodě a necháme okapat. Kousky okapaného chřestu dáme do servírovacích misek, zalijeme je marinádou z oliv a dáme do lednice vychladit.

2

Příprava marinády: olivy a cibuli nakrájíme na drobné kousky a zalijeme vínem, ochutíme citrónem, solí a sekanou petrželkou.

3

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept