Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 35508

Ingredience

1 hrst Bazalka
1 ks Bobkový list
1 špetka Chilli paprička sušená
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Máta
30 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
400 g Tagliatelle
120 ml Víno bílé
100 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek
1 ks Šalotka
1 polévková lžíce Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 493kJ
23% Sacharidy 84 g
28% Tuky 21 g
9% Sodík 183 mg
27% Bílkoviny 15 g

Tagliatelle s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Lístky rozmarýnu a petržele nasekáme spolu s lístky máty, šalvěje a bazalky.

2

V pánvi necháme zpěnit olej s polovinou množství másla. Osmahneme šalotku, česnek nakrájený na drobné kousky a mleté chilli papričky. Za stálého míchání smažíme na velmi mírném ohni 3 minuty.

3

Těstoviny připravíme dle postupu, který uvádí výrobci na obalu.

4

Do pánve přimícháme nakrájené bylinky a bobkový list. Mícháme a smažíme další 3 minuty. Poté dolijeme bílým vínem a zvýšíme teplotu. Vaříme na prudkém ohni 2 minuty, až se tekutina mírně vyvaří. Snížíme teplotu, přilijeme zeleninový vývar a povaříme 2 minuty.

5

Z pánve odstraníme bobkový list. Uvařené těstoviny slijeme a přimícháme k bylinkám na pánvi.

6

Těstoviny s bylinkami smícháme ještě s máslem a znovu promícháme. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept