Recept

Vařený chřest s tatarskou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 35738

Ingredience

750 g Chřest zelený
1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Omáčka tatarská
1 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 370kJ
5% Sacharidy 18 g
36% Tuky 27 g
13% Sodík 253 mg
17% Bílkoviny 10 g

Vařený chřest s tatarskou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Chřest uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a pokrájíme na malé kousky. Vařený chřest pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme sekanou petrželovou natí. Osolíme a opepříme podle chuti a podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept