Jednoduchý recept

Tuňák se špagetami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36353

Ingredience

60 g Ančovičky konzervované
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2,5 dl Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
60 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
200 g Tuňák v oleji
450 g Špagety
1,5 dl Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

65% Kalorie 1,281 kcal
Kilojoule 5 358kJ
24% Sacharidy 88 g
113% Tuky 85 g
39% Sodík 774 mg
64% Bílkoviny 36 g

Tuňák se špagetami postup přípravy receptu:

1

Z tuňáka vyndáme všechny kosti. Dáme ho do mixéru s petrželkou, ančovičkami a 2,25 dl olivového oleje. Rozmixujeme na hladkou omáčku. Do mixéru přidáme žervé a promícháme. Osolíme a opepříme.

2

Ve velkém hrnci přivedeme k varu lehce osolenou vodu, přidáme zbytek oleje a špagety a vaříme 10 minut. Poté špagety scedíme, vrátíme je do hrnce a dáme na mírný plamen. Přidáme máslo, promícháme, přilijeme omáčku a vmícháme ji do špaget.

3

Hrnec sundáme z plamene a jídlo rozdělíme na 4 ohřáté talíře.

4

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept