Recept

Těstovinový salát s parmezánem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 36689

Ingredience

100 g Fazolové klíčky
150 g Jogurt bílý
1 ks Paprika zelená
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Sýr Niva (Rokfór)
150 g Sýr Parmezán
2 špetka Sůl
150 g Těstoviny Penne
1,5 l Voda pitná
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 945kJ
11% Sacharidy 41 g
16% Tuky 12 g
58% Sodík 1 g
51% Bílkoviny 29 g

Těstovinový salát s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny podle návodu na obalu, slijeme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.

2

Zelenou papriku omyjeme, očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Fazolové klíčky omyjeme a necháme okapat.

3

V menší misce smícháme najemno nakrájenou šalotku, nivu a jogurt a v mixéru rozmixujeme. Takto připravenou zálivku dochutíme solí, pepřem a worcestrovou omáčkou.

4

V salátové míse smícháme papriku, fazolové klíčky, parmezán a těstoviny, přidáme zálivku a vše posypeme nasekanou pažitkou.

Poznámka

Podáváme s čerstvou ciabattou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept