Recept

Srnčí plec v omáčce se šunkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 53 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37949

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
40 g Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
200 ml Smetana 16% (pochoutková)
1,2 kg Srnčí plec
1 kávová lžička Sůl
700 ml Voda pitná
250 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 976 kcal
Kilojoule 4 082kJ
3% Sacharidy 12 g
62% Tuky 47 g
18% Sodík 361 mg
219% Bílkoviny 123 g

Srnčí plec v omáčce se šunkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na kostky.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a osmažíme. Poté vmícháme papriku, zalijeme vodou, přisypeme sůl, pepř a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

3

Maso vyjmeme, do šťávy vmícháme smetanu, v níž jsme rozšlehali mouku, je-li třeba, přilijeme horkou vodu, a omáčku provaříme. Poté ji přecedíme, vložíme do ní maso a na nudličky nakrájenou šunku. Prohřejeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept