Recept

Zeleninová pikantní omáčka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 38340

Ingredience

1 ks Celer bulvový
500 g Cottage jihočeský-maďarská zelenina
1 ks Feferony
1 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Smetana zakysaná 14%
1 kávová lžička Sůl
100 g Tvaroh měkký

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 540kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 8 g
7% Sodík 133 mg
15% Bílkoviny 8 g

Zeleninová pikantní omáčka postup přípravy receptu:

1

Maďarskou zeleninu slijeme a dáme do mísy, přidáme smetanu, nastrouhaný celer, olej, kečup, nakrájenou feferonku, tvaroh, všechny suroviny mixérem rozmixujeme, dochutíme solí a pepřem a znovu promixujeme.

2

Skladujeme na studeném místě.

Poznámka

Omáčka je dost pikantní, servírujeme studenou, nejlépe jako přílohu k hovězímu vařenému masu. Ozdobíme plátkem citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept