Recept

Špagetový nákyp s parmskou šunkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39798

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
250 ml Omáčka bešamelová
3 polévková lžíce Pažitka
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
500 g Špagety
250 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 899 kcal
Kilojoule 3 760kJ
36% Sacharidy 131 g
33% Tuky 24 g
12% Sodík 246 mg
54% Bílkoviny 30 g

Špagetový nákyp s parmskou šunkou postup přípravy receptu:

1

Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu špagety, scedíme a odložíme stranou.

2

Troubu předehřejeme na 220°C. Připravíme si plátky parmské šunky a ementál nastrouháme nahrubo. Zapékací mísu vymažeme máslem.

3

Do zapékací mísy střídavě vrstvíme špagety, plátky parmské šunky a bešamelovou omáčku, poslední vrstvou budou špagety, které posypeme nastrouhaným ementálem. Vložíme do trouby a pečeme 20 minut.

4

Po upečení servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept