Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39858

Ingredience

1 kg Cibule
10 ks Feferony
0,5 kávová lžička Hřebíček
250 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kmín drcený
60 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
500 g Vepřové maso libové
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 581 kcal
Kilojoule 2 432kJ
9% Sacharidy 34 g
50% Tuky 38 g
5% Sodík 105 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřový cibuláč postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na malé kousky, cibuli rozčtvrtíme nebo pokrájíme na kolečka. Česnek utřeme, jogurt rozšleháme.

2

Maso a všechny ostatní suroviny kromě másla vložíme do hrnce, důkladně promícháme, zakryjeme a na mírném ohni dusíme. V případě potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké, přidáme máslo, zamícháme a podáváme s plackami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept