Jednoduchý recept

Baklažánová smaženice

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 39935

Ingredience

200 g Chléb celozrnný žitný
120 g Cibule
400 g Lilek
40 g Máslo čerstvé
200 g Paprikové lusky čerstvé
3 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
10 g Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 451kJ
11% Sacharidy 39 g
24% Tuky 18 g
69% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Baklažánová smaženice postup přípravy receptu:

1

Rajčata nakrájíme na kostičky, papriky bez jádřinců na proužky, oloupané baklažány (lilky) na menší hranolky, cibuli nadrobno.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme baklažány, rajčata, papriky, osolíme, opepříme a chvilku podusíme. Nakonec přilijeme rozkvedlaná vejce, promícháme, necháme vejce ztuhnout a odstavíme.

3

Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept