Jednoduchý recept

Kuře marinované

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40402

Ingredience

60 g Cibule
30 g Hořčice gurmánská
100 g Kečup
1300 g Kuře
30 g Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
10 g Paprika mletá sladká
4 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
200 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek
6 ks Rohlíky bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 815 kcal
Kilojoule 3 412kJ
9% Sacharidy 32 g
74% Tuky 56 g
50% Sodík 995 mg
81% Bílkoviny 45 g

Kuře marinované postup přípravy receptu:

1

Kuře omyjeme a naporcujeme na 6 dílů. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.

2

Do misky nalijeme olej, vodu, přidáme hořčici, sůl, pepř, kečup, mletou papriku, česnek, cibuli, porce kuřete do této marinády naložíme a necháme uležet. Stačí 1 hodinu, ale můžeme marinovat i přes noc.

3

Porce kuřete vyndáme, nenecháme okapat, rovnou vložíme do pekáčku, přidáme máslo a pečeme 35-40 minut. Podle potřeby podléváme a přeléváme vypečenou šťávou.

4

Kuře podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept