Pstruh vařený se zeleninou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pstruh vařený se zeleninou
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | repa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 40440 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Bobkový list |
1 ks | Celer řapíkatý |
2 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
2 ks | Feferony |
4 ks | Hřebíček |
1 ks | Mrkev kořen |
2 polévková lžíce | Ocet vinný |
1 polévková lžíce | Petržel kudrnka |
600 g | Pstruh |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 081kJ
2% Sacharidy 7 g
128% Tuky 96 g
7% Sodík 146 mg
57% Bílkoviny 32 g
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 87,0mg |
Draslík | 639,1mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 14,8mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bobkový list, Celer řapíkatý, Česnek, Cibule, Feferony, Hřebíček, Ocet vinný, Pstruh, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mrkev kořen, Petržel kudrnka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pstruh vařený se zeleninou postup přípravy receptu:
1 | Všechny suroviny kromě masa vložíme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Přidáme očištěnou rybu a uvaříme doměkka. |
2 | Podáváme s bramborami a pikantním salátem. |