Jednoduchý recept

Vepřový špíz se zeleninou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40942

Ingredience

200 g Chléb konzumní
120 g Cibule
20 g Hořčice
60 g Klobása Dunajská
5 g Koření grilovací
20 ml Olej olivový
80 g Paprika zelená
120 g Rajčata
250 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 761kJ
8% Sacharidy 31 g
33% Tuky 25 g
5% Sodík 105 mg
33% Bílkoviny 19 g

Vepřový špíz se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na tenčí plátečky, cibuli na osminky, papriku bez jádřinců na silnější plátky, rajčata na kostky a klobásu na kolečka. Vše střídavě napichujeme na jehly, grilovací koření s hořčicí rozmícháme v trošce oleje a vzniklou směsí špízy potíráme i během grilování.

2

Špízy nejlépe ogrilujeme na zahradním grilu, v zimě je můžeme osmažit na pánvi. Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept