Jednoduchý recept

Dušený kořeněný pastinák

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41111

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kari koření
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Paprika červená
400 g Pastinák
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 708kJ
6% Sacharidy 20 g
12% Tuky 9 g
3% Sodík 63 mg
4% Bílkoviny 2 g

Dušený kořeněný pastinák postup přípravy receptu:

1

Pastinák očistíme, nakrájíme na kolečka. Cibuli pokrájíme a na rozpáleném másle osmahneme do zlatova. Přidáme pastinák, koření, osolíme, mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka.

2

Hotovou zeleninu dozdobíme na kroužky pokrájenými paprikami a podáváme jako přílohu.

Poznámka

Servírujeme teplé. Stejným způsobem můžeme připravit patizony.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept