Jednoduchý recept

Kořeněné broskve

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 41502

Ingredience

1 ks Bobkový list
750 g Broskve
375 g Cukr krupice
8 ks Hřebíček
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Nové koření celé
1,5 cl Ocet vinný
1 ks Skořice celá
2 kávová lžička Sůl
2 cl Voda pitná
1 balení Zavařovací cukr

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 624 kcal
Kilojoule 2 609kJ
45% Sacharidy 161 g
2% Tuky 1 g
26% Sodík 525 mg
5% Bílkoviny 3 g

Kořeněné broskve postup přípravy receptu:

1

Broskve omyjeme, zbavíme pecek a pokrájíme na dílky.

2

V hrnci smícháme vinný ocet, vodu, cukr, sůl, bobkový list, celou skořici, koriandr, hřebíček, nové koření a přivedeme k varu. Povaříme asi 5 minut, dokud se cukr nerozpustí.

3

Hrnec se směsí sundáme ze sporáku a přimícháme zavařovací cukr.

4

Do zavařovacích sklenic naskládáme dílky broskví a zalijeme připraveným nálevem. Sklenice vzduchotěsně uzavřeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept