Recept

Znojemský jehněčí guláš

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41764

Ingredience

250 g Cibule
800 g Jehněčí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
250 g Okurky
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
80 g Sádlo škvařené
5 g Sůl
500 ml Vývar jehněčí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 706 kcal
Kilojoule 2 954kJ
4% Sacharidy 13 g
65% Tuky 49 g
28% Sodík 556 mg
56% Bílkoviny 32 g

Znojemský jehněčí guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté, očištěné maso nakrájíme na malé kostky. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, vložíme maso a zprudka osmažíme. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod poklicí

2

do poloměkka.

3

Osolíme, vložíme pokrájené okurky a podusíme doměkka. Nakonec šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme.

Poznámka

Podáváme s rýží, brambory nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept