Recept

Vepřová kýta smažená na víně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 42209

Ingredience

100 g Hrášek mražený
300 ml Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kari koření
80 g Mandle
50 g Máslo čerstvé
80 ml Olej rostlinný
600 g Vepřová kýta
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 797 kcal
Kilojoule 3 334kJ
3% Sacharidy 11 g
88% Tuky 66 g
6% Sodík 111 mg
66% Bílkoviny 37 g

Vepřová kýta smažená na víně postup přípravy receptu:

1

Kýtu nakrájíme na silnější nudle, mandle spaříme, oloupeme a na másle orestujeme dozlatova, mražený hrášek prolijeme vodou a necháme okapat.

2

Na pánvi na rozpáleném oleji zprudka ze všech stran osmažíme maso, až zhnědne. K masu přimícháme hrášek a mandle. Na mírném plameni za stálého míchání minutu smažíme. Poté přimícháme kari koření, víno a jogurt. Dobře promíchanou směs 3 minuty povaříme. Hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept