Zdravý recept

Asijský tataráček

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 42741

Ingredience

400 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
0,5 kávová lžička Wasabi pasta
1 kávová lžička Zázvor mletý
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 212kJ
5% Sacharidy 18 g
8% Tuky 6 g
10% Sodík 207 mg
57% Bílkoviny 32 g

Asijský tataráček postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, očistíme a nasekáme na velmi malé kousky. Nasekané maso vložíme do mísy, přidáme najemno nasekanou šalotku, sójovou omáčku, koriandr, wasabi, nastrouhaný zázvor, sůl, pepř a najemno nasekanou pažitku. Vše důkladně promícháme a z masa utvoříme 4 karbanátky, které klademe na připravené talíře.

2

Do každého karbanátku uděláme důlek a do důlku vyklepneme vajíčko. Zdobíme klínky limetky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept