Jednoduchý recept

Tresčí filé s čedarem a rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 42905

Ingredience

4 polévková lžíce Créme fraiche
600 g Filé z aljašské tresky
2 kávová lžička Hořčice Bornier - hrubozrnná
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
150 g Sýr Čedar
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 627kJ
1% Sacharidy 3 g
34% Tuky 26 g
15% Sodík 294 mg
65% Bílkoviny 37 g

Tresčí filé s čedarem a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Máslem vymažeme 4 zapékací misky a předehřejeme troubu na 200°C.

2

Nastrouhaný čedar, hrubozrnnou hořčici a crème fraîche neboli hustou kysanou smetanu smícháme.

3

Do každé vymazané zapékací misky položíme kousek tresčího filé (1 ks o váze asi 150g), osolíme, opepříme, poklademe plátky rajčat a zalijeme sýrovou směsí. Pečeme 25 minut v horní části trouby, sýr se roztaví a zezlátne, ryba bude propečená.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept