Jednoduchý recept

Hořčicová omáčka ke grilovanému masu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 43325

Ingredience

30 ml Balsamico ocet
25 g Cukr třtinový
40 g Hořčice kremžská
100 ml Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
4 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 119kJ
3% Sacharidy 9 g
34% Tuky 26 g
24% Sodík 471 mg
1% Bílkoviny 1 g

Hořčicová omáčka ke grilovanému masu postup přípravy receptu:

1

Do misky nalijeme olej, ocet, přidáme kremžskou hořčici, hnědý cukr, posekanou petrželku, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Chvíli necháme odležet, aby se rozpustil cukr, poté znovu promícháme. Před podáváním necháme v lednici vychladit.

2

Tuto omáčku používáme k přímé konzumaci s grilovaným masem nebo ji můžeme použít k marinování masa před grilováním. Maso potřené touto marinádou však musíme nechat chvíli odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept