Recept

Drůbeží játra na víně zapečená s vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 43498

Ingredience

400 g Játra drůbeží
70 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 479kJ
1% Sacharidy 4 g
33% Tuky 25 g
14% Sodík 270 mg
47% Bílkoviny 26 g

Drůbeží játra na víně zapečená s vejci postup přípravy receptu:

1

Drůbeží játra, očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Petrželovou nať nasekáme nadrobno, zapékací mísu vytřeme 20 g másla.

2

Na zbylém másle ze všech stran osmažíme játra, podlijeme je vínem a dusíme, až se víno vydusí.

3

Játra vložíme do zapékací mísy, urovnáme, na ně rozklepneme vejce, lehce je osolíme a poprášíme mletou paprikou. V předehřáté troubě zapečeme.

4

Směs podáváme posypanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept