Jednoduchý recept

Pěna z tuňáka s červenou ředkvičkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 43625

Ingredience

2 ks Chilli paprička zelená
1 ks Citrony
150 g Máslo čerstvé
100 g Olivy bez pecky
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
300 g Tuňák ve vlastní šťávě
150 g Ředkvička
150 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 156kJ
1% Sacharidy 5 g
34% Tuky 26 g
5% Sodík 105 mg
20% Bílkoviny 11 g

Pěna z tuňáka s červenou ředkvičkou postup přípravy receptu:

1

Zelenou a červenou papriku spolu s chilli papričkami nakrájíme na malé kousky, dáme je do misky, přidáme tuňáka, vlijeme smetanu, přisypeme olivy, nasekanou petrželovou nať, ještě vložíme na kostky nakrájené máslo, žervé, ponorným mixérem všechny suroviny rozmixujeme na hladkou pěnu. Tu dochutíme solí, pepřem, podle vlastní chuti vymačkanou šťávou z 1 citronu, důkladně promícháme a pěnu odložíme do lednice odpočinout a ztuhnout.

Poznámka

Pěnu natíráme na pečivo nebo krajíce čerstvého chleba, nakonec ozdobíme kousky červené ředkvičky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept