Jednoduchý recept

Filé zapečené s Nivou a rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 43983

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
100 g Sýr Niva (Rokfór)

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 150kJ
1% Sacharidy 2 g
11% Tuky 8 g
18% Sodík 351 mg
57% Bílkoviny 32 g

Filé zapečené s Nivou a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé opepříme a na pánvi na rozpáleném másle opečeme po obou stranách.

2

Zapékací mísu vymažeme olejem a urovnáme do ní opečené filé. Poklademe plátky omytých rajčat a posypeme nahrubo nastrouhanou Nivou.

3

Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept