Recept

Obložený chléb se pstruhem a řeřichovou pomazánkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45692

Ingredience

350 g Chléb konzumní
20 ml Citronová šťáva
4 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pstruh
1 špetka Sůl
4 ks Vejce křepelčí
50 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 669kJ
12% Sacharidy 45 g
24% Tuky 18 g
9% Sodík 179 mg
25% Bílkoviny 14 g

Obložený chléb se pstruhem a řeřichovou pomazánkou postup přípravy receptu:

1

Uvaříme ve vodě natvrdo křepelčí vajíčka, necháme je vychladnout. Mezitím nahrubo nasekáme řeřichu. Tvrdé stonky odstraníme a vyhodíme, použijeme pouze listy. Sekanou řeřichu smícháme s citronovou šťávou a majonézou.

2

Krajíc chleba namažeme řeřichovou pomazánkou, rozložíme na ní kousky uzeného pstruha a ozdobíme plátkem křepelčího vajíčka. Osolíme, opepříme a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept