Obložená bageta s kuřetem a avokádem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Obložená bageta s kuřetem a avokádem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 45700 |
Kategorie: | Předkrmy |
Ingredience
1 ks | Avokádo |
300 g | Bageta |
1 polévková lžíce | Estragon |
100 g | Kuřecí maso vařené |
4 polévková lžíce | Majonéza |
1 ks | Roketa |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 48g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 402,3mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 157,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,2mg |
Vitamín E | 3,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Avokádo, Bageta, Estragon, Majonéza mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kuřecí maso vařené, Roketa mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Obložená bageta s kuřetem a avokádem postup přípravy receptu:
1 | Do majonézy vmícháme estragon a potřeme směsí na plátky nakrájenou bagetu. Na každý kousek poté položíme dva listy rokety a tenký plátek vařeného kuřecího masa. Vše pokapeme šťávou s avokáda, popřípadě můžeme potřít rozmačkaným avokádem. |
Poznámka
Servírujeme studené.