Jednoduchý recept

Ryba na grilu po arabsku

  • Libanon
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 46087

Ingredience

2 ks Cibule
1200 g Kambala
1 špetka Kmín mletý
1 špetka Koriandr mletý
1 špetka Kurkuma
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 872kJ
1% Sacharidy 4 g
6% Tuky 5 g
17% Sodík 341 mg
58% Bílkoviny 33 g

Ryba na grilu po arabsku postup přípravy receptu:

1

Vykuchané a omyté ryby osolíme, necháme v chladnu odležet.

2

Cibuli pokrájíme na jemno, česnek prolisujeme, promícháme metlou s vodou a kořením. Touto nádivkou ryby naplníme, uzavřeme jehlami.

3

Rozpálíme gril, na olejem potřené grilovací mřížce ryby grilujeme z obou stran, dokud nezískají zlatavou barvu a křupavou kůrku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept