Jednoduchý recept

Ryba s omáčkou grepovou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 46246

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Grapefruity
800 g Mořský ďas
200 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej kukuřičný
1 kávová lžička Pepř bílý
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
0,1 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 610kJ
10% Sacharidy 37 g
170% Tuky 127 g
15% Sodík 309 mg
58% Bílkoviny 33 g

Ryba s omáčkou grepovou postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a oloupeme mrkev, nakrájíme na plátky. Máslo rozehřejeme v hrnci a mrkev podusíme 10 minut.

2

Rozpůlíme grapefruity a vymačkáme šťávu přímo k mrkvi do hrnce, vmícháme šlehačku, podlijeme rybím vývarem a necháme povařit 5 minut. Omáčku rozmixujeme, osolíme, opepříme a udržujeme v teple.

3

Rybu opláchneme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.

4

V pánvi rozehřejeme zbylé máslo a rybí kousky smažíme 5 minut.

5

Podáváme s omáčkou.

Poznámka

Doporučujeme podávat s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept