Jednoduchý recept

Srbská pleskavica s cibulí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 47774

Ingredience

3 ks Cibule
750 g Hovězí maso mleté
1 dl Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 289 kcal
Kilojoule 1 210kJ
2% Sacharidy 7 g
13% Tuky 10 g
9% Sodík 185 mg
73% Bílkoviny 41 g

Srbská pleskavica s cibulí postup přípravy receptu:

1

Cibule oloupeme a nakrájíme najemno. Hovězí maso opepříme, osolíme, důkladně promícháme s nakrájenou cibulí a vytvoříme z něj placky silné asi 0,5 cm o průměru 10-15 cm.

2

V pánvi rozehřejeme olej a placky na něm po obou stranách upečeme dozlatova.

3

Podáváme teplé se smaženými bramborovými hranolkami a šopským salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept