Jednoduchý recept

Srnčí pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48359

Ingredience

200 g Cibule
40 g Hořčice
50 g Máslo čerstvé
30 g Okurky nakládané
40 g Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
400 g Srnčí maso
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 493kJ
1% Sacharidy 5 g
39% Tuky 29 g
45% Sodík 893 mg
35% Bílkoviny 19 g

Srnčí pomazánka postup přípravy receptu:

1

Srnčí odřezky nakrájíme na malé kousky, cibuli nadrobno, slaninu na drobné kostičky. V pekáčku na oleji zpěníme 2/3 cibule, přisypeme slaninu, osmahneme, podlijeme troškou vody, přidáme kousky srnčího masa, osolíme, opepříme, pekáč vložíme do trouby a pečeme doměkka. Po vychladnutí vše umeleme na masovém strojku, vložíme do misky, přisypeme zbytek cibule, přidáme máslo, hořčici, podle chuti dosolíme a důkladně promícháme.

2

Pomazánku mažeme na chleba a zdobíme plátky kyselé okurky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept