Jednoduchý recept

Kompot z čerstvých mišpulí s rumem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48996

Ingredience

2 kg Cukr krystal
3 kg Mišpule
10 polévková lžíce Rum
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 620 kcal
Kilojoule 2 594kJ
44% Sacharidy 158 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 6 mg
2% Bílkoviny 1 g

Kompot z čerstvých mišpulí s rumem postup přípravy receptu:

1

Dobře zralé mišpule přebereme, očistíme, na sítu propláchneme a necháme okapat. Mezitím rozmícháme cukr ve vodě a svaříme. Do vroucího nálevu přidáme mišpule a uvaříme doměkka. Po vyjmutí je rozdělíme do sklenic.

2

Roztok ještě znovu krátce povaříme a horkým zalijeme ovoce. Do každé sklenice přidáme 2 lžíce rumu a zavíčkujeme. Zabalené v dece necháme vychladnout a uložíme na suchém a temném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept