Jednoduchý recept

Domácí jablkový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 49498

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr třtinový
320 g Jablka
1 polévková lžíce Kypřicí prášek do pečiva
3 polévková lžíce Med včelí
35 ml Mléko polotučné
100 g Mouka sójová odtučněná
35 ml Olej slunečnicový
50 g Ořechy vlašské
1 kávová lžička Skořice mletá
100 g Solamyl - bramborový škrob
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 852kJ
24% Sacharidy 85 g
39% Tuky 29 g
4% Sodík 88 mg
48% Bílkoviny 27 g

Domácí jablkový chléb postup přípravy receptu:

1

Mouku, solamyl, cukr, med, vejce, skořici, nasekané ořechy, nastrouhaná jablka, mléko, olej a prášek do pečiva dáme do mísy a zamícháme. Těsto nalijeme do domácí pekárny, z které jsme vyňali lopatku, a zapneme program Pečení. Po ukončení necháme vychladnout a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept