Recept

Těstoviny s bazalkou a omáčkou z rajčat

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50656

Ingredience

10 g Bazalka
45 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
450 g Těstoviny konzumní
0,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 524 kcal
Kilojoule 2 192kJ
24% Sacharidy 86 g
18% Tuky 14 g
5% Sodík 105 mg
23% Bílkoviny 13 g

Těstoviny s bazalkou a omáčkou z rajčat postup přípravy receptu:

1

Těstoviny povaříme ve slané vodě. Následně je scedíme, propláchneme v ohřáté vodě a odložíme bokem oschnout.

2

Na pánvi s olivovým olejem osmahneme česnek, rajčata a špetku soli a špetku pepře. Smažíme za občasného míchání 15 minut. Těstoviny umístíme na pánev, řádně zamícháme a stále mícháme. Vaříme ještě několik minut. Směs zasypeme nakrájenou bazalkou. Můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept