Jednoduchý recept

Smažená jablka s pudinkovou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 51009

Ingredience

20 g Cukr vanilka
3 ks Jablka
0,5 l Mléko polotučné
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
30 ml Olej slunečnicový
1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 428kJ
12% Sacharidy 45 g
19% Tuky 15 g
8% Sodík 157 mg
18% Bílkoviny 10 g

Smažená jablka s pudinkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, vyřízneme z nich jádřince, omyjeme je a nakrájíme na kolečka.

2

Z části mléka, vajíček a mouky vymícháme jemné těsto, nakrájená jablka v něm obalíme a potom usmažíme v pánvi na rozehřátém oleji.

3

Pudink rozmícháme v hrnci ve zbylém mléce tak, aby byl řidší, zahřejeme a přimícháme do něj vanilkový cukr.

4

Osmažená jablka v těstíčku rozdělíme na servírovací talíře, přelijeme pudinkovou omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept